ontspanning voor lichaam & geest


Biofreeze

Waarom Biofreeze?

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Denk daarom bij het sporten altijd aan een goede warming -up. Spieren, pezen en de bloedsomloop ervaren een \"koude start\" eigenlijk hetzelfde als de motor van een auto. Zonder opwarmen beginnen is haast vragen om blessures. Draai daarom voor de training of wedstrijd warm. 

Tegenover opwarmen (warming-up) staat afkoelen (cooling-down). Na afloop van de eigenlijke training is het belangrijk om rustig zo\'n 5 minuten uit te lopen, waardoor uw lichaam de kans krijgt om tot rust te komen en afvalstoffen af te voeren. Ook een lauwe douche en een massage van de zwaarst belaste spieren kunnen een onderdeel vormen van de cooling-down. Op deze manier heeft u er alles aan gedaan om de kans op blessures te verminderen (bron: www.voorkomblessures.nl).

Heeft u toch spierpijn of pijnlijke gewrichten, breng dan Biofreeze aan op de pijnlijke plek. Door de gel in te masseren ontstaat een verbeterde bloedcirculatie in het gemasseerde gebied, en wordt Biofreeze beter opgenomen. Hoofdpijn gekregen door stress? Masseer Biofreeze dan licht in op het voorhoofd, de slapen en de achterkant van de nek. Binnen enkele minuten voelt u de verzachtende werking.

Als u moeilijk kunt slapen doordat u last heeft van zeurende pijnen, dan kan Biofreeze zeer effectief helpen. Breng het aan voor u gaat slapen en u kunt genieten van een goede, ongestoorde nachtrust.
 
Tijdens uw werk is de Biofreeze Roller heel handig. Met de Roller houdt u uw handen schoon en u masseert ook meteen de pijnlijke spieren en gewrichten.


Wanneer Biofreeze?

Biofreeze verlicht niet alleen de pijn als u door het sporten last heeft gekregen van spierpijn of een blessure heeft opgelopen. Het middel is ook zeer geschikt als u klachten heeft doordat u te lang in één houding heeft gewerkt. Biofreeze is de pijnstiller die werkt in heel veel gevallen: