ontspanning voor lichaam & geest


Hydromed massage

Hydromed Massage is een revolutionaire massagevorm door het gebruik van een speciaal warmwaterkussen. In combinatie met massage-oliën behandelt de masseur het hele lichaam, terwijl de cliënt comfortabel op de rug kan blijven liggen.

Buikligging tijdens een massage is voor veel mensen onaangenaam of zelfs niet mogelijk. Bijvoorbeeld door zwangerschap, ademhalingsproblemen of door een zware lichaamsbouw. Hydromed Massage maakt de buikligging overbodig en is daarom geschikt voor iedereen.

Naast het voordeel van de comfortabele rugligging heeft het gebruik van het warmwaterkussen nog een extra voordeel. De aangename temperatuur van het kussen (40-42°C) zorgt ervoor dat de spieren en het zenuwstelsel zich sneller en dieper ontspannen tijdens de massage. Dit maakt Hydromed Massage effectiever dan de traditionele massagevormen.

Hydromed Massage is meer dan alleen een aangename ontspanningsmassage. Het is een volwaardige behandelmethode, die helpt lichaam en geest weer in balans te brengen. Balans Massage biedt deze unieke massagevorm.

Duur: 60 min.
Prijs: € 65,-