ontspanning voor lichaam & geest


Ayurvedische massage

De ayurvedische massage brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Ayurvedische massage werkt op de spieren en op het energiesysteem: de gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. De massage zorgt voor meer vitale energie, helpt om gifstoffen die vast zitten te verwijderen en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Het verlengt de levensduur, draagt bij aan de bewustwording van het lichaam, verlicht de spierspanning en vergroot de sensuele uitstraling. De massage reinigt, ontspant, voedt en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest.

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage die zich kenmerkt door het gebruik van verschillende soorten olie. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten, Marma punten zijn drukpunten uit de Ayurveda.

Het is een gehele lichaamsmassage, waarbij het hoofd en gezicht meegenomen worden. De Ayurvedische massage is in principe geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Een Ayurvedische massage wordt echter in de volgende gevallen afgeraden: tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, bij kanker, bij koorts en direct na het eten.

Duur: 90 minuten, inclusief 5 minuten infra rood cabine
Prijs: € 85,-